## **GROUP EXERCISE CLASS SCHEDULE - JULY 2024**

First come, First served only. Sorry, no reservations. Must be present to get a spot. Guests and members are expected to respect other participants and need to sanitize equipment after use.

Color code designates the location of the class:

_	Aerobics Studio	Cycling Studio	Mind/Body Studio	Basketball Court	
	Lap Pool	Therapy Pool	Fitness Floor		
MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
5:30 am Kickboxing [45min] —Rebecca	5:30 am Total Strength [45min] —Rebecca  5:30 am Cycling [45min] Sara (signup required)  5:30 am Mat Pilates [45min] —Karri  6:20 am Core & More [15min] —Fitness Staff	5:30 am Zumba [45min] —Mary 5:30 am Bootcamp [45min] —Rebecca	5:30 am Strength Training [45min] —Rebecca  5:30 am Cycling [45min] rotation (signup required)	5:30 am Athletic Conditioning [45min] —Rebecca  5:30 am Mat Pilates [45min] —Karri 6:20 am Core & More [15min] —Fitness Staff	
7:30 am Deep Water [45min]  —Jillian  8:15 am Cycling [45min]  Karri/Tasha (signup required)  8:30 am Cardio Strength [45min] —Stacey  8:30 am Gentle Yoga [75min]  —Kay	7:30 am Deep Water [45min] —Jillian  8:30 am Pilates Sculpt [45min] —Karri 8:30 am Gentle Yoga [75min] —Denise 8:30 am Shallow Water	8:15 am Cycling [45min] Tasha (signup required) 8:30 am Bootcamp Circuit [45min] —Karri 8:30 am Gentle Yoga [75min] —Ann 8:30 am Shallow Water	7:30 am Deep Water [45min]  —Jillian  8:30 am Pilates Sculpt [45min]  —Karri  8:30 am Gentle Yoga [75min]  —rotation	8:15 am Cycling [45min] Tasha (signup required)  8:30 am Tabata [30min]  —Karri  8:30 am Gentle Yoga [75min]  —Kay  8:30 am Shallow Water [45]	8:15 am Cycling [45min] rotation (signup required)  8:15 am Mat Pilates [45min] —rotation  9:15 am Yoga [75min]
9:20 am Core Express [15min] —Stacey 9:30 am Deep Water [45min] —Sheryl 10 am Strength & Balance [30min] —Glenda 10:35 am Groove Lite [45min] —Karri 10:45 am Strength & Balance [30min] —Glenda 11:30 am Tai Chi [45min] —Glenda	[45min] —Sheryl 9:25 am Total Strength in 30 [30min] —Karri 9:30 am Aqua Chi [45min] — Glenda/Sheryl 10 am Just Stretch [30min] —Denise	[45min] —Jillian 9:15 am ROM [45min] —Sheryl 9:20 am Core Express [15min] —Karri 10 am Strength & Balance [30min] —Glenda 10:35 am Groove Lite [45min] —Karri 10:45 am Strength & Balance [30min] —Glenda 11:30 am Tai Chi [45min] —Glenda	9:25 am Total Strength in 30 [30min] —Karri 9:30 am Deep Water [45min] —Sheryl 10 am Just Stretch [30min] —rotation 10:40 am Chair Yoga [35min] —Ann	rotation 9:05 am Total HIIT [30min] —Karri 10:00 am Core Express [15min] —Karri 10 am Strength & Balance [30min] —Glenda 10:35 am All Circuit [45] Stacey 10:45 am Strength & Balance [30min] —Glenda	—rotation  9:15 am Zumba [60min] —rotation
4:30 pm Pilates Sculpt [45min]  —Rebecca 5:30 pm Strength Training [45min] —Rebecca  6:30 pm Zumba [45min]  —Mary	4:30 pm Total Strength [45min] —Rebecca  5:30 pm Cycling [45min] Cassie/Rebecca (signup required) 5:45 pm Gentle Yoga [60min] —Treva	4:30 pm Pilates Sculpt [45min]  —Rebecca 5:30 pm Step [45min]  —Rebecca  6:20 pm Strength in 30  [30 min] —Rebecca	5:30 pm Total Body HIIT [45min] —Rebecca 5:45 pm Yin Yoga [75min] —Treva 7:05 pm Singing Bowls [30] Deb (July 18 only)	4:30 pm Kickboxing [45min]  —Rebeccca 5:20 pm Strength in 30  [30min] —Rebecca	